Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TÄLLÄ SIVULLA KERROTAAN KOULUTUS- JA KURSSITUSPALVELUISTA YLEISELLÄ TASOLLA.

 

KOSKIEN TULEVIA KOULUTUKSIA, KS. SIVUSTON ERILLINEN OSIO TULEVAT KOULUTUKSET.

 

AIEMMIN TOTEUTUNEIDEN KOULUTUSTEN MATERIAALIT ON NOUDETTAVISSA TIETYN AIKAA TÄLTÄ SIVULTA, SIVUN ALAOSASTA. YKSITTÄISISTÄ

LUENNOISTA ON SAATAVILLA LUENTODIAT, KOKO PÄIVÄN KOULUTUKSIIN OSALLISTUNEET SAAVAT PÄÄSYN MYÖS LAAJAAN MATERIAALIPANKKIIN.

 

 

Sateenkaarisohvan tehtävänä on tarjota paitsi asiantuntevaa vastaanottopalvelua, myös toimia osaavana koulutus-, konsultaatio-, kurssitus- ja työnohjausyksikkönä. Psykologi Aleksi Jalava on perehtynyt seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden kysymyksiin ja etenkin tähän väestönosaan kuuluvien ihmisten kohtaamiseen (psyykkisessä) terveydenhuollossa.

 

Työyhteisöille järjestettävä koulutus voi koskea yleisellä tasolla seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden kysymyksiin perehdyttämistä tai se voi olla vaikkapa homofobian vastaisen workshopin järjestäminen. Voimme yhdessä ideoida tarpeeseenne vastaavan sisällön. Koulutusten hinnoitteluun vaikuttavat monet tekijät: paikka, aika, kesto, mahdollinen toistuvuus, osallistujamäärä, erityistoiveet sisällöissä jne. Saatte tarjouksen hintatietoineen, kun Sateenkaarisohva vastaa tarjouspyyntöönne.

 

Koulutusten hinnoittelu vastaa osapuilleen alan yleistä psykologipalveluiden koulutushinnoittelun tasoa. Toisin kuin kolmannen sektorin yhdistystoimijoilla, Sateenkaarisohvalla ei ole koulutustoiminnan järjestämiselle sellaista rahoitustaustaa (esim. julkishallinnolliset instanssit, apurahat, projektirahoitukset) tms. järjestelyä, jonka puitteissa toteutettaisiin koulutuksia ilmaiseksi tai nimellistä korvausta vastaan.

 

Konsultaatio- ja työnohjauspalveluita voi tiedustella yksilö- tai ryhmätason työmuotona. Konsultaatioita voidaan järjestää myös puhelinkonsultaatioina tai videoneuvottelun kautta. Ks. tämän sivuston erillinen osio työnohjaus

 

Saatte vastauksen yhteydenottoonne pikaisesti. Kätevintä on ensi alkuun soitella ja kertoa tarpeista ja toivomuksista.

 

 

TOISTAISEKSI NOUDETTAVISSA OLEVAT KOULUTUSMATERIAALIT:

 

SSM-terapiakoulutuspäivä TRE 21.09.16  -  Voit noutaa materiaalin klikkaamalla allaolevaa Dropbox-linkkiä.  Materiaalin avaamiseksi itselläsi ei tarvitse  olla käytössä Dropboxia, etkä tarvitse mitään käyttäjätunnuksia tai  salasanoja materiaalin noutamiseksi. Ensin avautuvan pienen Dropboxin kirjautumisikkunan voit yksinkertaisesti sulkea, jonka jälkeen kansio avautuu. Jos itselläsi on käytössä Dropbox, voit kirjautua linkin klikkaamisen jälkeen sisään Dropboxiisi ja ottaa materiaalin omaan Dropboxiisi. Jos  käytössäsi ei ole Dropboxia, voit ladata materiaalin suoraan koneellesi  tai muistitikulle. Tällöin klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta download ja valitse download as .zip.

 

koulutusmateriaali tästä